United Nations High Commissioner for Refugees
  • Tekstgrootte  Normal size text Increase text size by 10% Increase text size by 20% Increase text size by 30%
  • Printversie Printversie
  • E-mail dit document E-mail dit document
E-mail ontvanger: *
Uw naam: *
Uw e-mail: *
Uw boodschap:
Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *. De informatie die u op deze pagina invult zal niet worden gebruikt om ongewenste e-mail te versturen, en worden niet verkocht aan derden.

Gelukkige verjaardag VN!

26 October 2011

©
De Grote Markt in Brussel, de perfecte locatie om de Dag van de Verenigde Naties te vieren. De UNHCR vluchtelingentent kon hier natuurlijk niet ontbreken.

Op 23 oktober was de UNHCR vluchtelingentent een publiekstrekker voor jong en oud, iedereen was benieuwd om te zien hoe een vluchteling echt leeft. Ter gelegenheid van de Dag van de Verenigde Naties, dat UNHCR samen met het voltallige VN-team en de stad Brussel vierde, werd er een heus VN-informatiedorp opgetrokken op de Grote Markt, de UNHCR vluchtelingentent kon hier natuurlijk niet ontbreken.  

Bij de UNHCR informatiestand werden er ballonnen uitgedeeld, die een groot succes kenden bij de allerkleinsten. Je kon ook meedoen aan een quiz waarbij geraden moest worden wie van een aantal bekende figuren zichzelf vluchteling kan noemen. Velen stonden versteld dat zowel Mika, als Marlene Dietrich nog vluchteling zijn geweest!

« terug

De foto's van de Dag van de Verenigde Naties

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
URL: www.unhcr.be/nl/home.html
copyright © 2001-2018 UNHCR - all rights reserved.